СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA

Описание:

НАСЛАДИ СЕ НА БАЛАНСИРАНИ ЦВЕТОВЕ, СТИЛ И КОМФОРТ СЪС СПАЛЕН КОМПЛЕКТ САН МАРИНО

Модификация/Размер: Цена: 2059.00 Наличност: Изработва се по индивидуална поръчка

Комплект Viena се произвежда от висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм. на фирмата EGGER. Леглото се изработва с извити челни ръборе, осигуряващи дизайна на комплекта, както и безопасността на потребителя. Гърбът на леглото се произвежда от тапицирани детайли и декоративни ивици полиглос. Леглото се предлага с включена в цената метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200. Възможна е промяна на размера на леглото и гардероба след индивидуално запитване.

Двете нощни шкафчета се изработват с по едно чекмедже, чиито чела са също извити. Корпусът на нощните шкафчета се изработва от масивно ПДЧ с дебелина 36 мм. За по-голяма елегантност детайлите на корпуса на нощните шкафчета са сглобени под 45 градуса.

Скринът е в същия стил като нощните шкафчета, с разликата, че се състои от четири чекмеджета, като най-горното чело се произвежда от полиглос с гланцов ефект и има възможност за регулиране на височината.

Гардеробът се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от полиглос детайл с гланцов ефект. Леглото и гардеробът се доставят разглобени, с приложена подробна монтажна схема. Подробна схема с размери можете да откриете в галерията от снимки. 

Спален комплект Виена се предлага в 2 ценови комбинации:

- Спален комплект ВИЕНА комбинация КЛАСИК - включва гардероб, легло с ламелна рамка и повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета;

- Спален комплект ВИЕНА комбинация МАКСИ - включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин).  ИЗБОР НА ЦВЯТ:

Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER. Полиглос детайлите (лилавите детайли от снимката) могат да бъдат в следните цветови разновидности: Бяло, Черно, Патладжан. 

СРОК ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Този артикул можем да произведем за Вас в рамките до (30) тридесет календарни дни.

Подобни продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

безплатна доставка за цялата страна

КОНСУЛТАЦИЯ

Безплатна консултация с наш ЕКСПЕРТ

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

100% произведено в България с безупречно качество

ОТСТЪПКИ ЗА ПАРТНьОРИ

стани наш представител и се възползвай от преференциални цени