СПАЛЕН КОМПЛЕКТ SAN MARINO

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ SAN MARINO
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ SAN MARINO

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ SAN MARINO

Описание:

НАСЛАДИ СЕ НА БАЛАНСИРАНИ ЦВЕТОВЕ, СТИЛ И КОМФОРТ СЪС СПАЛЕН КОМПЛЕКТ САН МАРИНО

Модификация/Размер: Цена: 1999.00 Наличност: Изработва се по индивидуална поръчка

Комплект San Marino се произвежда от висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм. на фирмата EGGER. Всички невидими детайли са изработени от Бяло ПДЧ. Гърбът на леглото се произвежда с два декоративни детайла от МДФ боядисан, с гланцов ефект. Леглото се предлага с включена в цената метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200.

Възможна е промяна на размера на леглото и гардероба след индивидуално запитване.

Двете нощни шкафчета се изработват с по две чекмеджета, чиито страници се произвеждат от МДФ боядисан, с гланцов ефект. Скринът от комплекта се произвежда с три чекмеджета, като страниците на модула се изработват от МДФ боядисан с гланцов ефект.

Гардеробът се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от тапициран с висококачествена еко кожа детайл.

Леглото и гардеробът се доставят разглобени, с приложена подробна монтажна схема. Подробна схема с размери можете да откриете в галерията от снимки.

Спален комплект San Marino се предлага в 2 ценови комбинации:- Спален комплект San Marino комбинация КЛАСИК - включва гардероб, легло с ламелна рамка и повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета;- Спален комплект San Marino комбинация МАКСИ - включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин+ огледало).  
ИЗБОР НА ЦВЯТ: Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER. MDF детайлите (белите детайли от снимката) могат да бъдат боядисани в цвят по каталога на RAL. 
СРОК ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Този артикул можем да произведем за Вас в рамките до (30)  тридесет  календарни дни.

Подобни продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

безплатна доставка за цялата страна

КОНСУЛТАЦИЯ

Безплатна консултация с наш ЕКСПЕРТ

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

100% произведено в България с безупречно качество

ОТСТЪПКИ ЗА ПАРТНьОРИ

стани наш представител и се възползвай от преференциални цени