СПАЛЕН КОМПЛЕКТ MODENA

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ MODENA
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ MODENA

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ MODENA

Описание:

НАСЛАДИ СЕ НА БАЛАНСИРАНИ ЦВЕТОВЕ, СТИЛ И КОМФОРТ СЪС СПАЛЕН КОМПЛЕКТ САН МАРИНО

Модификация/Размер: Цена: 2250.00 Наличност: Изработва се по индивидуална поръчка

Всички модули от серия спално обзавеждане „МОДЕНА” се произвеждат от Австрийски плоскости на фирмата EGGER, а всички декоративни елементи са произведени от МДФ. Всички невидими детайли се изработват от бяло ПДЧ. Детайлите биват обкантени с ABS кант с дебелина 1мм.
Леглото се изработва с повдигащ механизъм с амотрисьори и метална ламелна рамка. Таблата на леглото е тапицирана от висококачествена изкуствена еко кожа. Страничните царги на леглото се изработват от МДФ, с издълбани декоративни елементи.
Нощното шкафче е с две чекмеджета, като са използвани ролкови водачи. Челата на нощното шкафче се произвеждат от МДФ, с издълбани декоративни елементи.
Гардеробът е с две плъзгащи врати, съставени от няколко части, като средната ивица се изпълнява от висококачествена изкуствена еко кожа. Гардеробът се произвежда с регулируеми крачета от вида „Siso”.
Скринът се произвежда с четири чекмеджета, плъзгането на които се осъществява с ролкови водачи. Фасадните детайли на модула се изработват от МДФ, с издълбани декоративни елементи.

Спален комплект Модена се предлага в 2 ценови комбинации:

- Спален комплект МОДЕНА комбинация КЛАСИК - включва гардероб, легло с ламелна рамка и повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета;

- Спален комплект МОДЕНА комбинация МАКСИ - включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин + огледало).

 ИЗБОР НА ЦВЯТ: Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER. Профилираните детайли от МДФ могат да бъдат единствено в бял цвят. Промяна на белия цвят е възможна единствено след допълнително запитване.

СРОК ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Този артикул можем да произведем за Вас в рамките до (30)  тридесет  календарни дни.

Подобни продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

безплатна доставка за цялата страна

КОНСУЛТАЦИЯ

Безплатна консултация с наш ЕКСПЕРТ

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

100% произведено в България с безупречно качество

ОТСТЪПКИ ЗА ПАРТНьОРИ

стани наш представител и се възползвай от преференциални цени