Mебели Creative: Производство на висококачествена корпусна мебел по индивидуален проектСПАЛЕН КОМПЛЕКТ МАРСИЛИЯ

Спален комплект МАРСИЛИЯ
Спален комплект МАРСИЛИЯ
Виж цена
  • Спален комплект МАРСИЛИЯ без скрин: 2190.00
  • Спален комплект МАРСИЛИЯ със скрин: 2590.00
От къде мога да купя Свържете се с нас

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Комплект Marseille съчетава в себе си висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм. на фирмата EGGER и МДФ детайли, боядисани в бял матов цвят, както и МДФ детайли с покритие от естествен фурнир.
Всички невидими детайли са изработени от Бяло ПДЧ. Гърба на леглото се произвежда с тапицирана табла, като е използвана висококачествена дамаска, позволяваща лесно почистване.
Ръбовете на леглото са обкантени с детайли от фурнирован МДФ.
Леглото разполага с ракла, като към комплекта са предвидени механизми за повдигане. Комплекта не включва подматрачна рамка. Леглото е предвидено за еднолицев матрак с размери 160/200.

Възможна е промяна на размера на леглото и гардероба. Двете нощни шкафчета се изработват с по две чекмеджета, като челата се изработват от МДФ боядисан, в бял матов цвят. Горния плот на скрина и нощните шкафчета се изработва от фурнирован МДФ.

Скрина е в същия стил като нощните шкафчета с разликата, че се състои от четири чекмеджета. Гардероба се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от тапициран детайл. Леглото и гардероба се доставят разглобени, с приложена подробна монтажна схема.Спален комплект МАРСИЛИЯ
Спален комплект МАРСИЛИЯ

ИЗБОР НА ЦВЯТ